Szállás árak Liget Wellness és Konferencia Hotel****

Liget Wellness és Konferencia Hotel****

Címlap » Szarvas » Szarvasi szállások » Liget Wellness és Konferencia Hotel**** » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Kedvezményes ajánlatok

Akciós hétköznapok
-12%
Wellness félpanzióval a Körös partján - hétköznap 2 éjszaka, félpanzióval 2024-03-01 - 2025-08-31 között - Kültéri gyógyvizes élménymedencék
22 396 Ft /fő/éj-től
Akciós hétvége
-12%
Wellness félpanzióval a Körös partján - hétvége 2 éjszaka, félpanzióval 2024-03-01 - 2025-08-31 között - Kültéri gyógyvizes élménymedencék
24 636 Ft /fő/éj-től
Akciós üdülés
-12%
Wellness félpanzióval a Körös partján - üdülés 2 éjszaka, félpanzióval 2024-03-01 - 2025-08-31 között - Kültéri gyógyvizes élménymedencék
22 396 Ft /fő/éj-től
Nyugdíjas
-12%
Wellness félpanzióval a Körös partján - senior 2 éjszaka, félpanzióval 2024-03-01 - 2025-08-31 között - Kültéri gyógyvizes élménymedencék
22 396 Ft /fő/éj-től

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-12%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Parthoz közel (Holt-Körös parton, Erzsébet ligetben)
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Őrzött parkoló, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Mosoda, Nyelvismeret, Svédasztalos reggeli, Kert, Gyermekjátszótér, Gyermekfelügyelet, Központi széf, Zárt parkoló, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha, Tárgyaló terem, Mosatási lehetőség
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, Légkondicionálás, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Nemdohányzó szoba, Szobaszéf
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Kozmetika, Fodrászat, Pedikűr, Manikűr, Szauna, Masszázs, Hidromasszázs, pezsgőfürdő
  • Sport szolgáltatások
    Meleg vizű fedett medence, Hideg vizű szabadtéri medence, Meleg vizű szabadtéri medence, Edzőterem, Asztalitenisz, Röplabda

Liget Wellness és Konferencia Hotel****

A Dél-Alföld szívében, a Körös partján - Budapesttől 160 km-re - Szarvason található a csend és nyugalom szigete, a Liget Wellness és Konferencia Hotel****. Az igényes belső, a háborítatlan természeti környezet és a széleskörű wellness szolgáltatások teszik szállodánkat vonzó célponttá a pihenni vágyók és a konferenciaszervezők számára egyaránt.

A szálloda különlegessége saját gyógyvize, melynek vízellátását a hotel saját 670 méter talpmélységű kútja biztosítja. A feltörő víz hőmérséklete 41,8 C fokos, mely nőgyógyászati panaszok, bőrgyógyászati problémák és ízületi betegségek kezelésére kiválóan alkalmas.

Szobainformáció:

36 minden kényelmi igényt kielégítő kétágyas szoba, két családi lakosztály és egy De Luxe lakosztály várja az ideérkezőket igényes, luxuskivitelű, Bali szigetéről származó keményfa bútorokkal és kiegészítőkkel berendezett hotelben. A szobákból fantasztikus kilátás nyílik a Körös kanyarulatára, illetve az Erzsébet liget ősi fáira. Az emeleten mozgássérült vendégek részére egy szobát alakítottak ki. Az épület, a lift és a folyosók szélessége kapcsán kerekes székkel is megközelíthetõ, ami előnyt jelent a családosoknak is, akik akár babakocsival vagy a nélkül is biztonságosan közlekedhetnek az épületben.

Szobáink gazdagon felszereltek:

Egyedileg szabályozható klíma ▪ kényelmes Billerbeck ágyak ▪ antiallergén ágyneműk ▪ hajszárító ▪ törölköző-, papucs-és fürdőköpeny bekészítés ▪ kábeltévé ▪ internet csatlakozás ▪WI-FI ▪ szobaszéf ▪ minibár ▪ telefon

Wellness szolgáltatásaink:

Külső 10*18 méteres feszített víztükrű medence ▪ külső-, belső melegvizes élménymedence gyerekpancsolóval ▪ napozóterasz ▪ gőzkabin ▪ infra – és finn szauna ▪ kozmetika ▪ fodrászat ▪ manikűr, pedikűr ▪ szolárium ▪ fitness terem ▪ masszázs termek

Szállodánkban jól képzett szakemberek várják, hogy megismertessék Önökkel a masszázsok varázslatos világát, melyek felfrissítik a testet és lelket egyaránt. Mindenkinek szüksége van egy kis kényeztetésre, az ellazulásra és legalább fél óra kikapcsolódásra. Engedje át magát a kényeztető masszázsnak és töltődjön fel energiával!

align=right

Ízelítő wellness szolgáltatásokból:

  • Vörösboros masszázs
  • Csokoládé masszázs
  • Liget masszázs
  • Mézes masszázs



Konferencia és rendezvény:

A szálloda tervezésekor figyelembe vették, hogy hatalmas igény van konferenciák, szakmai találkozók, szemináriumok és tréningek szervezésére és lebonyolítására. Légkondícionált konferencia és szekció termeink hangszigetelt mobilfallal elválaszthatóak, így rugalmasan illeszkednek a szervezők igényeihez. Internet csatlakozás, csúcsminőségű technikai felszerelések, természetes fény, elsötétíthető ablakok. Klubszobánk kiválóan alkalmas felsővezetői meetingek, baráti találkozók lebonyolítására.

A kulináris élvezetek kedvelőit színes italválaszték, a magyar borok legjava, a tradicionális szarvasi konyha remekeit, kímélő ételeket és nemzetközi specialitásokat tartalmazó étlap várja az elegánsan, orientális stílusban berendezett étteremben és bárban.

Aktív pihenés:

Körös-Maros Nemzeti Park ▪ Arborétumi séta ▪ Hajókázás a Holt-Körösön ▪ Kerékpártúra ▪ Teniszpályabérlés ▪ Lovaglás ▪ Agyaggalamb lövészet ▪ Paintball ▪ Saját stég ▪ Kijelölt etetett horgászhelyek ▪ Kispályás focipálya ▪ Strandröplabda pálya ▪ Csónakbérlés ▪ Gyermek játszószoba



Szállodai kisállat-, és kutyatartási szabályzat a Liget Wellness és Konferencia Hotel****-ben

Tudjuk, hogy házi kedvenceik családjuk részét képezik. Szállodánk szívesen fogadja a kutyákat/macskákat. Ahhoz, hogy az itt tartózkodás mindenki számára zavartalan és élvezhető legyen, kérjük négylábú kedvenceikkel utazó Vendégeinket, olvassák el és fogadják el szabályzatunkat.

1. Épületek

a. Hotel szobák és földszinti helyiségek

A szálloda helyiségeit a házi kedvencek nem látogathatják!

Főépületünk 1 db parkettázott szobájában egy kisebb méretű (max. 5 kg) háziállat tartása megengedett az alábbi feltételek mellett.

Háziállat díja: 6.500 Ft/éj
„kutya bekészítést” helyezünk el a szobába (kutyatál, jutifalat)
amennyiben a gazdi nem tartózkodik a szobában, a kutyát a szobában egyedül
hagyni TILOS a szomszédos szobák nyugalmának megőrzése érdekében.

Az éttermet és az étterem belső teraszát a háziállatok nem látogathatják. A háziállat pórázon a külső, oldalsó teraszunkon tartózkodhat!

b. Fitness terem, játszóvár, szaunaház

A fitness terem, játszóvár és a szaunaház helyiségeit a házi állatok nem látogathatják!

c. Napsugár villák, Prémium Napsugár vízparti villák (700-as számozású villáink)

A Napsugár Villákban a háziállat nem engedélyezett!

e. Liget Komfort Villák (400-as és 500-as számozású villák)

Komfort típusú villáinkban a házi állatok tartása megengedett az alábbi szabályok betartása mellett:
Házi állat díja: 6.500 Ft/éj
„kutya bekészítést” helyezünk el a szobába (kutyatál, jutifalat)
amennyiben a gazdi nem tartózkodik a szobában, a kutyát a szobában egyedül
hagyni TILOS a szomszédos szobák nyugalmának megőrzése érdekében.

2. Medence, Körös-part

A medencék és a játszótér környékére állatokat engedni szigorúan TILOS! A medencékben a kutyát fürdetni, abból itatni TILOS!

3. Hotel területe
A hotel teljes területén a kutyák szabadon engedése TILOS!

Kutyák sétáltatása a hotel területén pórázzal engedélyezett. Harapós és kiszámíthatatlan természetű kutyák esetében szájkosár használata kötelező. Amennyiben más Vendégek panasszal élnek az eb viselkedésére vonatkozólag, a vezetőség figyelmezteti a kutya gazdáját. A kutyatulajdonos köteles gondoskodni bolhanyakörvről vagy más, paraziták elleni védelemről. A kutyatulajdonos köteles magával hozni az állat oltási könyvét, hogy szükség esetén igazolni tudja a kötelező oltások meglétét. Külföldi tulajdonos köteles magánál tartani az eb kutyaútlevelét.

A kutyaürülék eltakarítása a hotel területén a gazdi kötelessége! Amennyiben nincs Önöknél tasak, találnak a területünkön kihelyezett kutyaürülék-tasak adagolókat. Megkérjük a kedves vendégeket, hogy NE használják a hotel textíliáit kedvenceik fekhelyéül, valamint takarításukra! A szálloda berendezéseiben okozott károkért a gazdi felelős, az okozott károkat megtéríteni köteles! (a házi állat díja nem tartalmazza az esetlegesen okozott károkat) Elutazás napján a szoba/villa elhagyása és a kijelentkezés között a szálloda munkatársai ellenőrizhetik a szobát/villát.

Kérjük, a fenti szabályokat betartani szíveskedjenek!
fizetési lehetőségek
kedvezmények
Gyerekek    

- 5 év alatt: ingyenes szállás, étkezés.
- 5-14 év között: szállás pótágyas elhelyezéssel 5. 500 Ft/fő/éj, vacsora-, illetve az ebéd és vacsora felárból 50% kedvezmény.
- 14 év fölött: felnőtt áraink érvényesek.

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Vízpart, Gyógyturizmus, Kutyabarát (6500 Ft/éj helyszínen külön fizetendő)
  • TELEPÜLÉS
    Szarvas
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ****
  • CÍM
    5540 Szarvas, Erzsébet liget
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
Kapcsolódó Tartalom
További találatok: |
Település ismertető
  • Szarvas

    Szarvas város Békés megyében található, Békéscsabától 47 kilométerre, a Hármas-Körös holtágának partján...